Stipend Unge Utøvere 2019

Norges Skytterforbunds Breddeidrettskomité (BIK) har foretatt fordeling av Stipend til Unge Utøvere for 2019. Det var totalt 31 søknader, 5 fra lerdue, 17 fra rifle og 9 fra pistol. Det var ingen søknader fra viltmål, så midlene til viltmål ble fordelt på grenene pistol og rifle.

Kriteriene for tildeling av stipend ble oppdatert i 2018 og derfor ble det ikke delt uten noen stipender dette året. Beløpet til stipender 2018 ble overført til 2019 slik at tildelingen i år er på kr 120 000,-. I 2020 vil den gå tilbake til kr 60 000,-. Kriteriene for tildelingen finner du her.

BIK påpeker at tildelingen for 2019 ikke tilfredsstille kriteriet om at minst en utøver fra hver gren sikres tildeling av stipend. Dette grunnet manglende søknad om stipend fra utøvere innen grenen Viltmål. De øvrige kriterier synes oppfylt i stor grad, og vi vil ønske samtlige utøvere lykke til med satsingen innen skytesporten.

Skyttere som ble tildelt stipend 2019:

 • Lerdue
  • Christian Rød Karlsen – Brunlanes Sportsskyttere
  • Mathea Synnøve K. Johansson – Sarpsborg og Omegn JFF
  • Nicolai Ynnesdal – Nordvegen Leirdueklubb
 • Pistol
  • Ann Helen Aune – Mysen Pistollag
  • Kirstin Dorothea Jensen – Kristiansund Pistolklubb
  • Fredrik Berg Forren – Oppdal Pistolklubb
  • Erik Eknes – Kongsberg Pistolklubb
  • Elena Eikevoll Heltne – Florø Pistolklubb
  • Maja Skrøvset Øiamo – Oppdal Pistolklubb
 • Rifle
  • Oliver Gylta Olsen – Fredrikstad MSL
  • Tobias Bernhoft Osa – Vestre Bærum SSL
  • Torinn Eiken – Meråker Idrettsgymnas Rifle
  • Martin Sørlie-Rogne – Kisen MSL
  • Martine Sve – Kisen MSL
 • Viltmål
  • Ingen søknader

Vi gratulerer utøverne som har fått tildelt stipend og ønsker dem lykke til med deres satsing innen skyttersporten!