Uttakskriterier for World Cup Rifle Junior i Suhl

Her er uttakskriterier for uttak til World Cup Junior i Suhl for rifleskytterne. Dokumentet oppdateres med uttakskriterier for EM innen 10. april.

Trykk her for å laste ned uttakskriteriene.

World Cup Rifle Junior i Suhl arrangeres i perioden 13.-19.07.19. Det konkurreres i øvelsene 10 meter luftrifle individuelt og mixed team + 50 meter rifle helmatch og 50 meter liggende, både kvinner junior og menn junior. Det er aktuelt å ta ut inntil 4 kvinner og 4 menn til disse konkurransene.

Skjønnsmessig vurdering benyttes i stor grad i dette uttaket. Unntaket er muligheten for direkte kvalifisering på 10 meter luftrifle gjennom seier i NM denne helgen. Vi er trygge på at alle aktuelle skyttere er påmeldt Norgesmesterskapet, men har gjennom vedtatt bruk av skjønn mulighet for å vurdere inn skyttere som eventuelt er forhindret å delta. Slik sikrer vi oss best mulighet til å foreta et rettferdig og riktig uttak. Det blir foretatt et samlet uttak etter gjennomført vurderingsstevne på 50 meter i juni.

Uttakskriterier for rifle junior til EM i september presenteres på nettsidene innen onsdag i neste uke, 10. april. Spørsmål eller kommentarer til uttakskriterier og uttak kan rettes til sportssjef Tor Idar Aune på mail eller mobil: 908 47 231. Landslagstrenere har ikke ansvar for å kommentere eller besvare slike henvendelser, alt skal rettes til sportssjef.