Uttakskriterier EM 50m rifle junior og senior 2019

Uttakskriteriene for EM 50 meter junior rifle er klare. I tillegg er kriteriene for EM 50 meter senior rifle 2019 oppdatert med Løvenskiold bekreftet som arena for avgjørende uttaksstevne.

Det blir gjennomført to uttaksstevner på 50 meter rifle før uttaket av juniortroppen til EM i Italia i september. Det blir hos Borgen i Sarpsborg i juni og på Løvenskiold i Bærum i juli. Her åpnes opp for direkte kvalifisering for de to beste skytterne sammenlagt og samtidig skjønnsmessig vurdering av siste skytter i øvelsene.

Juniorene skyter sammen med seniorene i det siste uttaksstevnet. Vi har oppdatert uttakskriteriene på senior også med bekreftet altså Løvenskiold som arena for siste mulighet til kvalifisering til 50-metersøvelsene i EM i Bologna. Lykke til!

Last ned uttakskriteriene:

Spørsmål eller kommentarer til uttakskriterier og uttak kan rettes til sportssjef Tor Idar Aune på tori @ skyting.no eller mobil 908 47 231.