Fire norske utøvere klare til start for ISSF World Cup lerdue i Al Ain

Tidlig lørdag morgen skyter Malin Farsjø sine første konkurranseskudd i ISSF World Cup lerdue i Al Ain. Søndag er også de tre norske skeetgutta i gang.

Malin Farsjø i aksjon.

Det er årets andre World Cup i leirdueskyting som avvikles i De forente arabiske emirater. Trapskytingen, uten norsk deltakelse denne gangen, er avsluttet og to skeetkonkurranser gjenstår.

Malin Farsjø ble nummer 36 i WC-åpningen i Acapulco i mars, og møter et startfelt på rundt 70 skyttere denne gang. Alle kjemper om en plass blant de 6 beste i finalen for så å kjempe videre i finalen om både pallplass og kvoteplass til OL i Tokyo. 20 kvoteplasser er fortsatt ledige og to av dem deles ut i denne konkurransen i Al Ain.

Det samme gjelder for gutta som skyter konkurransen sin søndag og mandag. For Norge skyter Ole Eilif Undset, Erik Watndal og Jørgen Engen.

– Så langt er alt veldig bra. Gode værforhold, god arena og vi har gjennomført gode treninger. Det ventes noe regn i natt, men det skal ikke ha så mye å si. Vi ser fram til konkurransene og gleder oss til å komme i gang, sier landslagstrener Lasse Johnsen fra Al Ain fredag kveld.

Malin Farsjø skyter fra klokken 0810 norsk tid lørdag morgen. Norsk tid er for ordens skyld to timer bak klokka i Al Ain.