Uttak til ISSF World Cup Lerdue Changwon 2019

Norges Skytterforbund har tatt ut fire skyttere til ISSF World Cup i lerdueskyting i Changwon i mai.

Skeet:
Malin Farsjø
Erik Watndal

OL-trap:
Espen Unneland
Jan Øivind Johansen

Det er skeetskytterne som er først i ilden i denne World Cup-runden i Sør-Korea. Malin skyter 09.05 og 10.05, mens Erik har sin konkurranse 10.05 og 11.05. Våre to OL-trapskyttere Espen og Jan Øivind konkurrerer 15.05 og 16.05.

Dette er tredje av totalt fire WC-runder i årets sesong. Etter konkurransene på fjorårets VM-arena i Changwon, gjenstår World Cup i Lahti i august, samt European Games i Minsk, og EM og VM i Lonato på den internasjonale arenaen i 2019 for lerdueskytterne våre. I tillegg kommer eventuelt WC-finale i Al Ein for de kvalifiserte til høsten.

Uttakene er gjort av landslagstrenere og sportssjef og godkjent av Toppidrettskomiteen. Alle spørsmål om uttak rettes til sportssjef Tor Idar Aune på mobil 908 47 231 eller mail tori @ skyting.no.