Åtte norske skyttere klare for VM i lerdue i Lonato

Høydepunktene går slag i slag for Skytterlandslaget. Nå er det klart for VM Lerdue i italienske Lonato. Allerede tirsdag morgen er de første fire norske skytterne i aksjon.

Skytterlandslaget mønstrer åtte deltakere i årets VM i OL-trap og skeet. Første ute er trapgutta som har sine individuelle konkurranser tirsdag og onsdag denne uka.

Ruben Grønbech Lillerud er eneste norske junior i årets VM. Han skyter OL-trap de neste to dagene samtidig med de tre norske seniorene. Jan Øivind Johansen, Claus Tornsberg og Espen Unneland utgjør det norske seniorlaget. Først kvalifisering med 125 duer og så finaler onsdag ettermiddag på banen i Lonato, tett ved Gardasjøen nord i Italia.

Fredag og lørdag skyter skeet menn med Jonas Filtvedt, Jørgen Engen og Erik Watndal på det norske laget. Malin Farsjø er eneste norske deltager i kvinneklassen som har konkurransedager tirsdag og onsdag i neste uke. I mellom der er det også plass til skeet mixed team på søndag.

Vi ønsker alle våre åtte skyttere lykke til i kampen mot verdens beste lerdueskyttere. Vi nevner for ordens skyld at det ikke deles ut kvoteplasser til OL i dette verdensmesterskapet.