Ledig stilling: Prosjektleder Skytterlandslaget UNG

Norges Skytterforbund er et særforbund under Norges Idrettsforbund. Forbundet har rundt 33 000 medlemmer fordelt på 520 klubber. Aktiviteten er fordelt på grenene lerdue, pistol, rifle og viltmål. Vår toppidrettssatsing er samlet i Skytterlandslaget og omfatter også parautøvere.

I samarbeid med Olympiatoppen og Sparebankstiftelsen DNB startet Norges Skytterforbund et talentprosjekt kalt Skytterlandslaget UNG i 2017. Her utvikles unge utøvere til toppidrettsutøvere i alle grener av vår toppidrett. Prosjektleder siden oppstart takker nå for seg og vi søker ny ansvarlig for Skytterlandslaget UNG.

Vi søker prosjektleder i 80-100% stilling i en foreløpig periode på inntil tre år, som får ansvar for å skape framtidas toppidrettsutøvere i Norges Skytterforbund. Prosjektleder vil rapportere til sportssjef og være en del av Skytterlandslagets organisering i tett samarbeid med øvrige trenere og ledere.

Arbeidsoppgaver:

 • Prosjektledelse Skytterlandslaget UNG
 • Skape og legge til rette for framtidas toppidrettsutøvere i alle grener
 • Planlegge og gjennomføre treninger og samlinger
 • Lederansvar for unge utøvere i EM, VM og World Cup
 • Direkte trenerrolle inn mot junior rifle
 • Ulike arbeidsoppgaver i andre grupper i Skytterlandslaget

Det må påregnes en god del reisevirksomhet i forbindelse med treninger, samlinger og konkurranser. Kontorsted utover dette er Norges Skytterforbunds lokaler på Idrettens hus på Ullevål stadion. Prosjektleder vil jobbe tett opp mot landslagstrenere i de ulike grener. Det må påregnes en god del kveld- og helgejobbing, med tilsvarende fleksibilitet i stillingen for å veie opp for dette.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Utøver-, trener- og/eller ledererfaring fra norsk idrett
 • God grunnkunnskap om norsk idrett og/eller norsk skyttersport

Kvalifikasjoner som vektlegges:

 • Kandidaten må kunne identifisere seg med Norges Idrettsforbunds, Norges Skytterforbunds og Skytterlandslagets grunnverdier
 • God på å samarbeide og kommunisere med unge mennesker
 • God på prosjektoppfølging – løsningsorientert med gjennomføringsevne
 • Positivitet, kreativitet og vilje

Lønn etter avtale. Tiltredelse snarest eller etter nærmere avtale.

Søknad med CV sendes pr. e-post til nsf @ skyting.no, innen 15.07.2019.

Mer informasjon om prosjektet kan tilsendes på forespørsel. Kontaktperson er sportssjef Tor Idar Aune, tori @ skyting.no, +47 908 47 231