Fantastisk søndag i Osijek

Daniel Walø startet showet i går og skjøt seg til individuelt gull og verdensrekord under World Cupen for paraskyttere i Osijek.

Daniel skyter i klasse VI (Vision Impaired), noe som vil si at han sikter ved hjelp av lyd. Innledende hadde han 598,7 poeng og kvalifiserte seg til finalen som nummer fire av totalt 15 skyttere, hvorav 1 MQS. Beste innledende poengsum var på 610,7 poeng.

I finalen var det lenge tett mellom finalistene, men med en god avslutning stakk Daniel i fra konkurrentene og endte til slutt på førsteplass med 3 poengs margin til andreplassen besatt av Michael Whapples fra Storbritannia. Kataryzna Orzechowska fra Polen ble nummer tre.

Heidi Sørlie-Rogne, Josteil Mehl og Kristbjørg Bolstad tok også bronse i lagskytingen for SH2 på 10 meter ligg med poengsummene 631,1, 627,7 og 629,4 poeng.

– I dag har vi vært et lag som sammen har kjent på egen frustrasjon og det å glede seg over hverandre. Vi har felt noen gledestårer alle mann, forteller landslagstrener Malin Westerheim som sammen med paragjengen gjør seg klar for nye konkurranser i varme Kroatia.

 

Videre skyting kan dere følge med på live ved å klikke på denne linken.