Fjerdeplass til Christian Rød Karlsen i VM Compak Sporting

Vår eminente sportingskytter, Christian Rød Karlsen fra Brunlanes, kjempa i helga nok en gang i teten i et internasjonalt mesterskap.

Denne gangen var det VM i Compak Sporting som gikk av stabelen, i Galgamácsa i Ungarn, og etter 189 treff i hovedkonkurransen måtte Christian ut i omskyting om bronsemedaljen med britiske James Bradley-Day. Denne gangen ble det ikke norsk medalje, men det måtte 30 duer til for å skille de to.

I åpen klasse imponerte Magne Gusland, også han fra Brunlanes, med 193 treff og 7. plass, bare 2 treff fra finaleskyting og kamp om medaljene. Det ble også en norsk topplassering i lagkonkurransen for menn, der Gusland, sammen med Tom Nalum og Oscar Næss, fikk 569 treff, og kom på 5. plass, fem treff fra medalje og foran sterke nasjoner som Italia og Storbritannia.

Se resultatene fra Ungarn her.