Klart for Nordisk Mesterskap i feltpistol i helgen

Det er snart klart for Nordisk Mesterskap i feltpistol! I år foregår mesterskapet i Norge, og det er Greipstad Pistolklubb som i helgen er vertsskap for de beste feltpistolskytterne i Norden.

– Greipstad Pistolklubb har virkelig stått på og gjort en formidabel dugnadsjobb for å gjøre klart anlegget sitt for skyttere fra Norge, Sverige og Danmark, sier Ann Jeanette Tornsberg, leder av representasjonsutvalget i Breddeidrettskomitéen.

Det norske feltlandslaget er allerede på plass hos pistolklubben på Sørlandet, der de for tiden har tre dager med treningssamling i forkant av selve mesterskapet som gjennomføres lørdag.

På fredag ankommer feltlandslagene fra Sverige og Danmark, for å være med i kampen om mesterskapstitlene.

Mesterskapet vil bli åpnet av ordføreren og nytt av året er at konkurransen vil bli kjørt live via resultatservicetjenesten InrX, slik at de som ikke er tilstede også får en mulighet til å følge med på resultatene direkte. I tillegg vil det bli lagt ut bilder og oppdateringer fra mesterskapet fortløpende på skyting.no.

Det norske feltlandslaget:

Feltlandslaget vårt trenes av Per Rune Magnussen, Morten Antonsen og Esten Murbreck. Lagleder er Thomas Haugland. Vi har fire skyttere i hver klasse; Junior, Senior, Damer og Veteraner.

Våre norske medaljehåp er:

Junior:
Fredrik Berg Forren
Bjørn Harald Brakstad
Eirik Myrhaug
Vilde Erga Sunde

Senior:
Peter Ekblom
Tore Vrålstad
Jan Arild Myrhaug
Bjørn Johan Mariboe

Dame:
Mona Gjelstad
Målfrid Vannebo
Reidun Ann Støle
Britt Elena Wollan

Veteraner:
Johnny Knem
André Hansø
Hjalmar Joleik
Arild Brattrud