Se bilder og resultater fra NM FITASC Sporting 2019 her

Brunlanes Sportsskyttere var vertsskap for over 100 deltakere under NM FITASC Sporting 2019 i helga. NM’et bød på spennende konkurranser, strålende vær og god stemning for NM-deltakerne på Dolvenbanen i Larvik.

Den nye norgesmesteren i FITASC Sporting er Roar Olsen fra Grasåsen S.S.! Etter to dager med konkurranser lå Olsen helt likt med sølvmedaljevinner Tom Nalum fra Brunlanes S.S. Begge utøvere hadde 88 poeng og det var derfor duket for en forrykende omskyting der de to dyktige skytterne skjøt så likt at det måtte avgjøres med en spennende shoot-off. Her var det til slutt Olsen som viste seg mest treffsikker og tok gullmedaljen. Vi gratulerer!

Norgesmester Roar Olsen.

På tredjeplass kom Magne Gusland fra Brunlanes S.S – en svært imponerende prestasjon, siden han ikke bare deltok som utøver, men også har vært sentral i gjennomføringen av arrangementet.

I juniorklassen skjøt Ole Henrik Bråthen Sand fra Sarpsborg og Omegn J.F.F best og tok gull. Sølvmedaljen gikk til Nicolai Ynnesdal fra Bømlo S.S.K og Martin Røsrud Graven fra Brunlanes S.S. tok bronse.

Malene Nygaard fra Kroken J.F.F. tok gullmedalje i kvinneklassen, like etterfulgt av Åshild Camilla Nordli fra Åmot J.F.F som tok sølv og Anette Storeskar fra Glåmdal L.S. som tok bronsemedalje.

I ungdomsklassen ble det dobbel pallplass til Brunlanes S.S der deres klubbmedlemmer Ludvig Løvall og Kristian Anvik tok henholdsvis gull og sølv. Isac Ynnesdal fra Bømlo S.S.K skjøt seg til bronsemedalje.

Blant veteranene tok Tore Skjønhaug fra Rakkestad og Degernes J.F.F gull, Geir Ståle Vie fra Brunlanes S.S. sølv og Kristian Juel Grimslia bronse i V55. I klassene V65 og V75 var det to deltakere per klasse, slik at i V65 tok Øivind Steinsholt fra Farris S.S. gull og Gunnar Gusland fra Brunlanes S.S. sølv. I klasse V75 tok Jon Kvilhaugsvik Stavanger L.K. gull og Jan Aanes fra Sandefjord L.S. sølv.

I lagskytingen tok utøvere fra arrangørklubben Brunlanes S.S. førsteplass, og laget bestod av Tom Nalum, Magne Gusland og Martin Røsrud Graven. Andreplassen gikk til utøvere fra Moss og Omegn J.F.F, der laget var satt sammen av Oskar Næss, Svein-Martin Tyreng og Georg Lundeby. Sokna L.K. tok tredjeplass, der Hans Christian Jordan, Elling Tryterud og Per Magnus Pedersen var lagkamerater.

Se alle resultater fra mesterskapet på leirdue.net her.

Fotogalleri: