Nye billetter til OL i Tokyo 2020!

Planlegger du å få med deg OL i Tokyo? I så fall må du starte arbeidet med å sikre deg billetter! Billetter og hotellpakker kan bestilles gjennom CoSport, som er hospitality partner til Norges Idrettsforbund, og eneste autoriserte billettselger i Norge.

Her er det som er viktig for deg å vite:
– Torsdag 10. oktober kl 15 legges det ut nye billetter, og alle som har registrert seg hos Cosport.com vil få tilgang til å stille seg i et digitalt køsystem. Det vil være mulig å stille seg i køen allerede fra klokken 14.
– Livesalg: Når du kommer inn på livesalget, så vil du få oversikt over tilgjengelige billetter, pakker og priser.
– Du må først registrere deg på CoSports hjemmeside før billettsalget starter for å få tilgang til å kjøpe billetter.

Spørsmål rundt billettsalg til Tokyo rettes til CoSport via +46 8 400 207 01 eller CoSport @ cosport.com