Vellykket samling for nye paraskyttere

En gruppe ferske paraskyttere møtte denne helgen til samling og klassifisering på Gardermoen og Alfhallen. Her fikk deltakerne mye informasjon, veiledning og skytetrening med tekniske tips og nye treningsøvelser. De ble også klassifisert nasjonalt.

Det er 12. gangen integreringskonsulent Bjørn Myrset holdt en slik samling for ferske paraskyttere og han beskriver det som helg med mye nytt og godt samhold.

– Takk til Petter Bratli som stødig viser pistolskytterne veien. Takk til Hedi Anne som med sin makker, stødig loser oss gjennom klassifiseringen og takk til Gyda Nordhagen som var med i overlappingsmodus. Sist, takk til nye klassifiserte skyttere som viser god sportsånd og oppriktig motivasjon, sier Myrset.

Bildegalleri:

(Trykk på bildene for å se dem i full størrelse.)