Reisebrev fra klubbesøk i Røros

Vår klubbutvikler Wenche Horten er stadig på reise og besøker klubber landet rundt og har i desember vært på besøk hos Røros Pistolklubb, som har gode planer for å utvikle klubben fremover.
Tekst og foto: Wenche Horten

Julestemningen kommer snikende da jeg ankommer Bergstaden Røros nå i desember. Her er det vinter og litt sur vind, men hva gjør vel det? Inne i lokalet til Røros Pistolklubb er det både varmt og god stemning.

Flere nye fremmøtte som ikke hadde anledning til å komme da jeg var her i august. Det er veldig bra å se!

Vi gikk gjennom tiltaksplanen og jammen er de godt i gang med sine tiltak. Vi flyttet noen «gule lapper» med tiltak oppover på lista. Dette er ønsker og forslag fra klubbens medlemmer som kan ta klubben fra en «nå-situasjon» til en ønsket fremtidig situasjon.

Det er det som er så fint med disse kveldene her sammen. Alle kan si hva nettopp DE ønsker for sin klubb.

Her på Røros er det for eksempel et ønske om å få elektronikk. I tillegg står trenerkurs høyt på ønskelista og det er noe klubben har prøvd å få til gjennom hele høsten. Nå håper vi at det er rett rundt hjørnet.

Denne klubben har også ønske om å rekruttere flere skyttere, så damenes aften hadde heller ikke vært dumt. Det samme med en klubbhåndbok slik at en kan skrive ned hvordan klubben skal drives og hvem som skal ha de forskjellige oppgavene.

Det blir spennende å følge klubben fremover!

Ønsker din klubb å få besøk av klubbutvikleren?

Ta kontakt med Wenche Horten på whorten @ gmail.com. Under et klubbesøk vil dere få mange nyttige tips og verktøy for klubbdrift, og hjelp til planlegging av de tiltakene klubben ønsker å gjennomføre.