OL-trapskytter Espen Unneland knuste regjerende verdensmester i Spania

OL-trapskytteren Espen Unneland knuste den regjerende verdensmesteren i finalen og vant sensasjonelt et stort internasjonal stevne i Spania søndag kveld.

Med seriene 23-23-24-24-24 var Espen en av fem skyttere med 118 treff, ett treff bak lederen etter innledende skyting i GRAND PRIX INTERNATIONAL “COSTA DEL SOL” 2020 i Malaga. Det var flere OL-klare skyttere og representasjon fra over 20 nasjoner til stede i denne konkurransen, som hvert år samler mange av Europas beste skyttere. Britiske Aaron Heading, som vant World Cup senest i 2018, var blant skytterne som ikke nådde finalen.

Men dit gikk Espen og der møtte han altså verdensmesteren fra Lonato i fjor, Matthew John Coward-Holley. Verken han eller junioreuropamester fra 2017, Vili Kopra fra Finland, kunne tukte Espen denne kvelden, og dermed leverte Espen Unneland en av de fremste prestasjoner noen gang av en norsk trapskytter. Vi gratulerer så mye!