Nå kan din klubb gjennomføre digitale årsmøter gratis

Idrettslag/klubber kan, som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, beslutte å ikke avholde årsmøter med fysisk oppmøte, men i stedet gjennomføre disse på annen måte. Som et tiltak for å hjelpe idrettslagene med å gjennomføre styremøter og årsmøter digitalt, tilbyr Norges idrettsforbund idrettslagene å benytte Idrettens Office 365 pakken kostnadsfritt ut juni.

Idrettens Office 365 gir idrettslagene blant annet mulighet til å lagre og redigere dokumenter og å avholde digitale møter. Idrettens Office 365 kan bestilles av styreleder/styremedlem. Når det er foretatt en bestilling, vil alle styremedlemmer kunne logge seg på med samme brukerkonto som i Min idrett.

Når styreleder/styremedlem logger på, vil vedkommende få tilgang til knappen «Idrettens Office 365». Trykk deretter på knappen «Bestilling – Innstillinger». Velg Standard pakke og fyll ut skjema. Avslutt med å trykke bestill nederst på siden. De som skal delta på årsmøtet behøver ikke noen ekstra tilgang eller lisens.