Bli med på idrettsdugnaden – start en «Spleis» for ditt idrettslag nå!

Mange klubber har denne våren mistet muligheten for å tjene penger. Ved å starte en Spleis for idrettslag kan du, dine venner og familie, bidra til å hjelpe klubben gjennom resterende av 2020. Flere idrettslag er allerede godt i gang med å bruke Spleis for å samle inn penger til sin klubb – og du har mulighet til å gjøre det samme!

Slik kan ditt idrettslag lykkes med Spleis.

Du kan enkelt starte en Spleis her.

Mange bekker små, gjør en stor å! Du kan bidra til idrettsglede for alle også etter at koronasituasjonen er over.

Spleis er et verktøy som gjør det superenkelt å lage digitale innsamlingsaksjoner. Sammen har Norges Idrettsforbund, Spleis og SpareBank 1 handlet raskt for å bidra til at klubbene kan komme seg litt bedre gjennom en vanskelig tid.

Hvis du er interessert, kan du lese en mer detaljert artikkel om NIFs samarbeid med Spleis.