Åpen dag og parasamling på Sartor!

Norges Skytterforbund inviterer sammen med Sartor Sportsskytterlag til åpen dag for para, og parasamling på Sartor henholdsvis 10. og 11. oktober. Begge arrangementene er åpne for bevegelses-, syns- og hørselshemmede.

Sted:
Sartor Sportsskytterlag
Branndalsmyra 62
5353 Straume

Åpen dag:

Tid: Lørdag 10. oktober fra 11.00-16.00.

Lyst til å prøve en ny idrett? Norges Skytterforbund inviterer alle i Bergens-område til å prøve «paraskyting». Dette vil si skyting for deg som har en bevegelses-, hørsels- eller synshemming.

Sammen med Sartor Sportsskytterlag arrangerer vi «åpen dag» for alle som ønsker å prøve luftskyting. Her vil man få mulighet til å prøve både luft- og salongrifle og luftpistol. Det vil selvsagt være instruktører på banen, du trenger med andre ord ikke erfaring med skyting for å prøve og skyte. Det er opp til hver enkelt hvor lenge de ønsker å skyte, og hva de ønsker å prøve.

Hva trenger du?
Alt som trengs for å prøve skyting vil være på banen, dermed trenger du ikke å ta med noe annet enn motivasjon til å prøve skyting! Selvsagt vil det også være vafler til alle som ønsker å delta – mat er derfor heller ikke noe du trenger å tenke på.

Hva skjer videre?
Om skyting skulle falle i smak, vil vi arrangere en samling påfølgende søndag 11. oktober, og du vil være hjertelig velkommen til å delta også på denne. Dersom dette ikke skulle passe, er du likevel velkommen til å starte med skyting hos Sartor Sportsskytterlag. Dersom du til vanlig bor et annet sted, er vi behjelpelige med å finne klubber nærmere deg.

For at vi best mulig kan tilrettelegge for dere, er det viktig at dere fyller inn dette påmeldingsskjemaet

Fullstedning invitasjon finner du her: Invitasjon åpen dag Sartor 2020.

Regionssamling for para:

Tid:     11. oktober 10.00-15.30.

Norges Skytterforbund arrangerer regionsamling for paraskyttere hos Sartor Sportsskytterlag. Her vil det være mulighet å trene og dele erfaring med andre paraskyttere i området. Det vil videre også være åpent for hørsels- og synshemmede å melde seg på samlingen.

Det vil være instruktører og trenere tilstede som bistår både på̊ pistol og rifle. Det er muligheter for å skyte både på̊ 50 meter (rifle) og 10-meter med pistol og rifle. Det bes om at alle tar med luftvåpen (eget ellet lånt av klubb), da det kommer til å bli felles opplegg på̊ 10-meteren.  Det vil være mulig å skyte litt på̊ 50-meter dersom dette er ønskelig (ikke for synshemmede). Det viktig at evt. ønske om å skyte på 50-meter oppgis i påmeldingen, slik at vi kan lage et passende program. Forbundet dekker lunsj på̊ banen og instruktører, hver enkelt utøver står for reise selv.

Du kan se foreløpig program og fullstendig invitasjonen her: Invitasjon- regionssamling for para. 

Påmeldingsfristen er 25. september. Du melder deg på samlingen ved å fylle ut dette påmeldingsskjemaet.

Spørsmål og henvendelser sendes til gyda.winther @ skyting.no.