Espen og Rachelle ble norgesmestere i NM OL-Trap

NM-Veka og NM i leirdue er godt i gang, og halvveis ute i solsteken har vi nå kåret alle Norgesmesterne i OL Trap. Innledende skytinger ble skutt torsdag og fredag, og finaleklare deltakere sto klare – sammen med NRK lørdag morgen.

Første finalelag bestod av juniorene, der Loke Gustus Holth ledet etter innledende skyting med 95 treff. Etter finalen kunne han med 37 treff kalle seg Norgesmester. Sølvmedaljen gikk til Sjur Anders Sandvig med 21 treff i finalen.


Pallen junior og senior menn.

Videre var senior menn neste lag ut i finalen, en finale som viste seg å bli veldig spennende. Det skilte kun et treff mellom Espen Unneland og Magne Østby i finalen, der Unneland tok Norgesmestertittelen med 43 treff. Morten Bergersen tok tredjeplassen og bronse med 31 treff.

Rachelle Wolff ble Norgesmester med 36 treff. Videre fulgte Åshild Nordli med sølv, og Eva Kristin Bjørkmann tok bronsemedaljen med 23 treff. Finalen for kvinner foregikk også live med NRK og selveste idrettspresidenten, Berit Kjøll tilstede. Under varme forhold var det likevel godt humør på banen, og etter endt skyting kunne Kjøll bekrefte at dette var svært morsomt å se på!


Pallen senior kvinner, og idrettspresident Berit Kjøll.

Du kan også se hva Rachelle selv sa om Norgesmestertittelen her:

Fullstendige resultatlister for OL-Trap kan du finne her.

Senere i dag vil Skeet finalene pågå, første finale for menn kan du se live på NRK 14.00 her.