Ungdomsutvalget søker nye medlemmer!

Norges Skytterforbunds Ungdomsutvalg: 

Ungdomsutvalget skal bestå av 6 ungdommer fra alle forbundets fire grener, likevel representerer ikke medlemmene hver sin gren. Videre prøver vi å ha en geografisk spredning på medlemmene i utvalget. Ungdomsutvalgets oppgave er å arbeide og tilrettelegge best mulig for all ungdom i NSF. Sammen skal de inspirere flere unge til å ta på seg verv, bli ledere i idretten, og ikke minst arbeide for å rekruttere og styrke ungdomsdeltakelsen i skytesporten.

Utvalget skal være geografisk spredt over hele landet, og møtene foregår oftest på Skype eller lignende. Det er ca. 4 møter i året, men tilpasses etter behovet. Her diskuterer vi saker som påvirker ungdom, og planlegger blant annet ulike kurs og utvikling av skytesporten i henhold til bredde.

Ungdomsutvalget i dag består av 4 medlemmer:

Anneline Tangen

Fra: Stathelle
Gren: Viltmål

Tobias Bernhoft-Osa

Fra: Bærum
Gren: Rifle

Julie Paulsen Johannessen

Fra: Fredrikstad
Gren: Rifle

Jakob Nes-Lorentzen

Fra: Tromsø
Gren: Pistol

Videre er vi nå på utkikk etter 2 engasjerte ungdommer som ønsker å arbeide i ungdomsutvalget, og søker deg som:

√ Er i aldersgruppen 16-25 år
√ Representerer pistol eller lerdue
√ Ønsker å arbeide for og med ungdom
√ Tilrettelegge for bredde

Vi ønsker gjerne noen som selv ikke er toppidrettsutøvere, da dagens ungdomsutvalg kun består av aktive utøvere, selv om dette ikke er noe krav. Videre trenger du heller ikke selv være aktiv, men også trener/dommer, bare du har god kjennskap til skytegrenen du kommer fra.

Høres ungdomsutvalget ut som noe for deg? Nå har du muligheten til å bli en del av utvalget – dette gjør du ved å sende en kort søknad med informasjon om deg selv, alder, bosted, skyteren, samt., hva du kan bidra med inn i ungdomsutvalget, og hvorfor akkurat du skal få en plass i utvalget.

Søknaden sendes til leder for ungdomsutvalget, Anneline Tangen. Du kan også ta kontakt med Anneline dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon knyttet til ungdomsutvalget. Mail sendes til annelineht @ skyteidrett.no.