Medaljevinnerne i lagskytingsklassen.

Oppsummering av NM FITASC Compak Sporting 2020

Gratulerer så mye til alle våre nye Norgesmestere i FITASC Compak Sporting. Det ble flotte prestasjoner og mye god skyting på Løten i helgen!
Tekst og foto: Ann Jeanette Tornsberg

Årets Norgesmester i Åpen klasse med hele 193 treff av 200 ble Magne Gusland fra Brunlanes SS. Sølvvinner ble John-Ole Elseth Nordskog fra Siljan SS og Bronsevinner ble Tom Nalum fra Brunlanes SS.

Sølv og bronse ble avgjort ved shoot off etter at John-Ole og Tom begge hadde 192 treff innledende. John-Ole ble for tøff å slå i dag med hele 24 treff! Fantastisk prestasjon idag og gratulasjonene strømmet inn fra publikum etterpå!

Medaljevinnerne i Åpen klasse.

Medaljevinnerne i Åpen klasse.

I dameklassen var det Malene Nygaard fra Kroken JFF som ble Norgesmester med 169 treff. Sølvvinner ble Åshild Camilla Nordli fra Åmot JFF. Bronsevinner ble Veronica Lilleødegård fra Brunlanes SS.

Også her ble sølv og bronse avgjort ved shoot off etter at Åshild og Veronica begge hadde 168 treff innledende. Åshild fikk 4 treff mer enn Veronica i shoot off’en og stakk dermed av med sølvet i år!

Medaljevinnerne i dameklassen.

I juniorklassen var det Christian Rød Karlsen fra Brunlanes SS som ble Norgesmester med 187 treff. Sølvvinner ble Nicolai Ynnesdal fra Bømlo SSK med 186 treff. Bronsevinner ble Nicolai Wagner fra Team Hagleskyting med 185 treff.

Som dere ser, så er det ikke mange duene som gjør utslaget fra den ene medaljen til den andre. Så ikke rart det er spennende å følge med underveis!

Medaljevinnerne i juniorklassen.

Medaljevinnerne i juniorklassen.

I veteranklassen var det Per-Kristian Skinne fra Sarpsborg og Omegn JFF som ble Norgesmester med 183 treff. Sølvvinner ble Jon Salve Håkedal fra Team Hagleskyting med 180 treff. Bronsevinner ble Tore Skjønhaug fra Rakkestad og Degernes JFF med 179 treff.

Medaljevinnerne i veteranklassen.

Medaljevinnerne i veteranklassen.

I år var det hele 33 lag med på Lagskytingen. Årets Norgesmestere her kommer fra Brunlanes SS, bestående av Magne Gusland, Tom Nalum og Christian Rød Karlsen. Sølvvinnere kommer fra Siljan Sportsskyttere, bestående av John-Ole Elseth Nordskog, Terje Gravklev og Tommy Andersen. Bronsevinnerne kommer fra Østlandske Sportsskyttere, bestående av Knut Olav Gjerstad, Geir Lyngvær og Severin Larsen.

Medaljevinnerne i lagskytingsklassen.

Medaljevinnerne i lagskytingsklassen.

Arrangørene var meget heldige med været også denne gangen, så det ble godt å varmt for alle og enhver, om mulig litt for varmt til tider kanskje. Så da var det godt at det var nok av is å få kjøpt hos Tove Mette i kiosken!

Løiten Sportsskyttere sørget for spenning helt til siste slutt, da to hagler skulle trekkes ut. Den ene på trekning av startnummer og den siste på trekning av lodd kjøpt i kiosken.

Gjennom hele helgen, har det også blitt vunnet premier ved at man har truffet flashduer underveis, der alt fra DAB radio til sykkelstativ til bil har vært premier.

En vellykket helg er gjennomført og vi takker arrangør: Løiten Sportsskyttere for jobben de har lagt ned for å få gjennomført dette Norgesmesterskapet!