Skytterlandslaget UNG inviterer til motivasjonssamling for OL-trap og skeet

Skytterlandslaget UNG inviterer til motivasjonssamling for alle som ønsker å lære mer om og utvikle seg i lerduegrenene OL-trap og skeet.

Lerduebanen, Løvenskioldbanen
Lørdag 03.10.20
Klokken 09:00-16:00

Har du lyst til å lære mer om OL-trap og skeet? Skytterlandslaget UNG inviterer alle jenter og gutter i alderen 16-23 år til motivasjonssamling på Løvenskioldbanen. Her blir det litt teori og mye skyting gjennom hele dagen. En perfekt anledning til å trene sammen med andre på egen alder og samtidig lære mer om disse OL-grenene i leirdueskyting, og kanskje bli inspirert til å gi egen skytekarriere en skikkelig sjanse?

Program:
0900 Oppmøte og praktisk info
1000 Trening og instruksjon
1230 Lunsj
1300 Trening og instruksjon
1530 Oppsummering
1600 Avslutning

Vi ønsker å gi aktive unge lerdueskyttere en mulighet til å utvikle seg som skyttere innen OL-trap og skeet. Vi ønsker å bidra til større bredde i disse grenene og samtidig rekruttere skyttere inn på Skytterlandslaget UNG for en framtidig toppidrettssatsing. Samlingen er åpen for skyttere fra hele landet og best egnet for de med tidligere erfaring med skeet, OL-trap, sporting eller annen hagleskyting. Stein Håkon Gundersen er ansvarlig for samlingen.

Påmelding til tori @ skyting.no innen søndag 20.09. Ta kontakt med sportssjef Tor Idar Aune (908 47 231) eller Stein Håkon Gundersen (936 17 377) ved evt. spørsmål.

Oppgi navn, adresse, mailadresse, mobilnummer, klubb og fødselsdato ved påmelding. Vi setter et tak på max antall deltakere, så her kan det være lurt å være tidlig ute med påmelding.