Vellykket ungdomssamling i Alfhallen i helga

Ungdoms- og ParaUng samling for luftrifle fant sted i Alfhallen på Kløfta i helgen med 20 deltagere.

I helgen ble det arrangert ungdomssamling, der både olympiske og paralympiske utøvere fikk praktisert og forbedret sine skyteferdigheter. Samlingen startet med felles generell skyteteknikk både stående skytestilling, og liggende skytestilling for para. Utøverne fikk særlig trent på stående skytestilling, samt. gjennomført flere øvelser som gikk ut på pust, balanse og avtrekk. På programmet var også særlig oppvarming og utførelse av treningsdagbok understreket. Etter tilbakemeldingene å merke, var det en blid gjeng som vendte tilbake etter en god og lærerik samling på søndag. I bildegalleriet under kan dere se ekstremt fokuserte, og flinke utøverne i aksjon.

En spesiell takk går til våre flotte instruktører: Andrea Wick (Landslagstrener for Skytterlandslaget UNG), Sina Busk (Landslagstrener for para), Håkon Sørli (Prosjektleder parasatsing) og Gyda Winther (integreringskonsulent) og Jan Tore Aarskog (assisterende instruktør).

Det var også god fokus på smittevern i løpet av helgen med registrering av alle deltakere for smittesporing, antibac-stasjoner og jevnlig rengjøring av overflater – både på skytebanen og i kantinen ble en-metersregelen godt fulgt.

Fotogalleri: