Norma ungdomscup 2020-2021

Norma ungdomscup setter i gang igjen om to drøye måneders tid. Opplegget fungerer på akkurat samme måte som tidligere år, og vi gleder oss til å kunne kick starte innendørssesongen sammen med klubbene våre!

Informasjon om påmelding, frister, resultatregistrering og annet finner dere på Norma Ungdomcups side her eller ved å klikke på banneret som ligger øverst på forsiden.

NYTT FOR ÅRET er at vi har lagt inn en ekstra og sjette runde. Denne runden er opprettet for å gi skytterne som etter femte runde kun står registrert med to resultater og derfor mangler det tredje for å kunne få være med på rangeringen. Denne runden er utelukkende for skyttere som befinner seg i denne situasjonen, og ikke de som før den sjette og ekstra runden allerede har tre tellende resultater. Tidligere år har vi opplevd at det er ulike treningsdager og rutiner i de ulike klubbene, og vi har derfor besluttet å opprette en ekstra runde for de som skulle ønske å få registrert et siste tellende resultat på slutten av cupen.

1. runde, uke 46, 9.-15.november 2020
2.runde, uke 50, 7.-13.desember 2020
3.runde, uke 3, 18.-24.januar 2021
4.runde, uke 7, 15.-21.februar 2021
5.runde, uke 11, 15.-21.mars 2021
6.rune, uke 12, 22.-28.mars 2021 (dette er ekstrauken)

Påmelding skjer ved å sende inn påmeldingsskjema til oda.lovseth @ skyting.no.
Betaling skjer ved å sende inn påmeldingsavgift til skytterforbundet. Kontonummer finner dere i retningslinjene.

Påmeldingsfristen er 15.oktober!

Dersom noe skulle være uklart, eller dere har andre spørsmål om arrangement, klubb, påmelding, gjennomføring eller lignende, rettes det til oda.lovseth @ skyting.no.