Dopinglisten 2021

Oppdater deg på dopinglisten og de største endringene på listen som trer i kraft fra 1. januar 2021.

Antidoping Norge har publisert den nye dopinglisten som trer i kraft fra 1. januar 2021. Det er viktig at utøvere og støttepersonell allerede nå setter seg inn i listen som gjelder fra starten av 2021. WADA har denne gangen endret noe på oppbyggingen av listen for å gjøre den mer oversiktlig og brukervennlig. Blant annet er listen gitt en form for innholdsfortegnelse, inkludert noen vanlige tilstander som behandles med stoffer fra de respektive gruppene. I tillegg er det laget klarere overskrifter, med angivelse i hver gruppe om hvorvidt stoffene er forbudt i og utenfor konkurranse, og om stoffene er spesifisert eller ikke-spesifiserte stoffer.

Hovedendringene i dopinglisten.
Dopinglisten 2021
Overvåkningslisten