Endringer i internasjonale konkurranser grunnet korona

H&N Cup:
Arrangør for H&N Cup 2021 melder i dag at konkurransen avlyses som følge av koronaviruset. Beslutningen ble tatt av arrangør i samråd med Bavarian Sport Shooting Federation. H&N Cup er en av verdens største internasjonale luftstevner, og skulle etter planen arrangeres i tidsrommet 26 – 31. januar. Konkurransen er del av sesongplanen og uttakskriteriene for Skytterlandslaget 2021, og det jobbes nå med å justere planen i forhold til denne kanselleringen. Sesongplan og uttakskriteriene vil bli oppdatert senest mandag 9. november. Følg med på Skytterlandslagets nettside på skyting.no:
https://www.skyting.no/forside-2/skytterlandslaget/

Para World Cup, Wroclaw, Polen:
World Shooting Para Sport (WSPS) har i dag varslet om at det settes opp en ekstra World Cup for å styrke konkurransetilbudet frem mot Paralympics. World Cupen arrangeres fra 10 – 20 april i Wroclaw i Polen. WSPS tar en endelig beslutning om denne konkurransen kan gjennomføres senest 10. januar. NSF kommer tilbake med informasjon om eventuell deltakelse og uttakskriterier for denne konkurransen i løpet av kort tid. Følg med Skytterlandslaget nettside på skyting.no:
https://www.skyting.no/forside-2/skytterlandslaget/