Resultater NM viltmål 2020

Norgesmesterskapet på 10 meter Viltmål ble i helgen arrangert av Bærum Jeger og Fiskeforening, mesterskapet var vellykket både med resultater og håndtering av smittevernregler. Vi kan se tilbake på et godt mesterskap med ny norgesrekord.

I mixedkonkurransen vant Even Nordsveen med 381 poeng, Tommy André Sørlie og Espen Krogstad vant sølv og bronse med 378 og 372 poeng. I juniorklassen ble Emilie Sørlie norgesmester med 303 poeng.


Pallen for menn senior normalprogrammet.

Espen Krogstad ble norgesmester på normalprogrammet for senior menn med 560 poeng, Even Nordsveen og Tommy André Sørlie vant sølv og bronse med 553 og 544 poeng. Emilie Sørlie ble dobbelt norgesmester med 496 poeng på normalprogrammet. I veteranklassen vant Tor Heiestad med 534 poeng, bak fulgte Kato Nordsveen og Tor Egil Mauseth med 481 og 471 poeng.


Dagens pall – veteraner

Ny norgesrekord
På normalprogrammet vant Anneline Tangen med 532 poeng, og satte med det ny norgesrekord! Denne forbedret hun forøvrig med 17 poeng. Hun er selv veldig fornøyd med resultatet, og sier at dette var et av hennes store mål ettersom årets sesong ble ganske annerledes.


Norgesmester og ny norgesrekordholder, Anneline Tangen.

Vi gratulerer alle med gode resultater under årets NM, og ikke minst til alle nye norgesmestere og rekordholdere.

Komplette resultater finner du her: Resultatliste NM viltmål 2020.