Norges Skytterforbund trenger din hjelp for å feire 75-årsjubileum!

Til neste år er det hele 75 år siden Norges Skytterforbund ble stiftet, og vi ser frem til å feire jubileum! Som en del av jubileet produserer vi både en bok om forbundets historie og en video med høydepunkt fra de siste 75 år.

Til begge disse prosjektene trenger vi din hjelp!

Har du foto, filmopptak eller gode historier på lager? Kanskje noen foto fra et stevne du deltok på for mange år siden på loftet? Eller filmopptak fra et norgesmesterskap i kjelleren? Kanskje også både foto og video fra nyere arrangement på en ekstern harddisk eller på mobiltelefonen din?

I så fall vil vi svært gjerne høre fra deg!

Norges Skytterforbund har noe arkivmateriale som vil bli brukt både i bok- og videoprosjektet, men vi vet at det har skjedd mye spennende i Skytter-Norge de siste 75 årene som ikke er dekket i dette arkivet.

Derfor er vi interessert i både foto, video og historier fra alle grener og øvelser – men vi er spesielt interessert i historisk materiale om PPC, FITASC, feltpistol og Nordisk Trap, som vi dessverre ikke har fullt så mye materiale om per i dag.

Ta gjerne en titt både på loftet, kjelleren og eventuelle harddisker du måtte ha – og skulle du finne noe interessant materiale setter vi stor pris på om du tar kontakt med vår webredaktør Haakon Stensrud på e-post haakon.stensrud @ skyting.no innen slutten av januar 2021!