Webinar om Rubic Medlem 19. januar

Som mange har fått med seg har Skytterforbundet inngått et samarbeid med Rubic AS om utviklingen av SkytterAdmin, et prosjekt som omfatter terminliste, resultat, klasseføring og så videre. I tillegg tilbyr Rubic et system for klubbadministrasjon – Rubic Medlem – som vi anbefaler at skytterklubbene tar i bruk.

Idrettslag kan bruke Rubic Medlem til medlemshåndtering inkludert fakturering og som et verktøy for å forenkle og forbedre klubbdriften. Det samarbeidet vi har med Rubic gjør at skytterklubbene slipper å betale den abonnementsavgiften som andre idretttslag må betale.  Det ble i desember avholdt to webinarer om Rubic Medlem, for de som ikke fikk med seg dette eller vil friske opp kunnskapen, inviteres med dette til å bli med på webinar tirsdag 19.1 kl. 21.00.