Klasseføring og startkort 2021

Startkortene i SkytterAdmin 2.0 er nå oppdatert med klasseføring for 2021.

For å sjekke egen klasseføring kan de aller fleste medlemmene gå inn på nettsiden app.skyting.no, og klikke knappen «Idrettens ID» nede til venstre for å logge seg på. Da kommer man til NIFs påloggingsside og logger seg på med samme brukernavn og passord som på Min Idrett og andre NIF-sider.

Som tidligere år kan det være feil i klasseføringen, først og fremst fordi ikke alle 2020-arrangører har rapportert inn resultatene fra sine stevner. Det kan også bli behov for å legge til klasseføring for nye skyttere og for skyttere som vil prøve seg i nye øvelser. Det er klubbene som har best oversikt over dette, og de som har administratorfunksjon for sin klubb i SkytterAdmin har som tidligere mulighet til å rette feil og legge inn suppleringer. Dette gjøres også via app.skyting.no, de som har tilgang kan der klikke «Klasseføring» og søke fram de medlemmene som trenger å få retta opp sine klasser.

Et litt større problem er at det fortsatt er noen av skytterklubbenes medlemmer som ikke har tilgang til SkytterAdmin 2.0. Dette skyldes feil i de listene vi har fått fra NIF med skytterklubbenes medlemmer. Vi håper at dette problemet lar seg løse snarlig, i mellomtiden kan de som ikke får til å logge seg på app.skyting.no, se og laste ned/skrive ut startkortet sitt fra Min Idrett.