Ekstra uke på å gjennomføre runde 3 av Norma Ungdomscup

Sist uke kom beskjeden om at Norma Ungdomscup kommer til å opprettholdes og arrangeres som vanlig i klubbene, selvom det har kommet strengere restriksjoner fra regjeringen. Disse berører konkurranseaktiviteten, men gjør at vi kan holde åpent for treningsaktiviteten.

Og så lenge Norma Ungdomscup er et lavterskel hjemmebanearrangement velger vi selvsagt å fortsette med dette tilbudet!

Det har like vel kommet en del tilbakemeldinger på at enkelte kommuner iverksatte strengere tiltak allerede før regjeringen offentliggjorde sine i starten av forrige uke. Flere klubber har derfor opplevd at haller og anlegg har vært stengt, også i uke 3 når runde 3 skulle vært avholdt.

Det er derfor åpnet for å kunne arrangere cuprunde 3 ut denne uken, uke 4. Men alle resultater som skytes må være innmeldt til oda.lovseth @ skyting.no eller registrert i resultatskjemaet innen søndag 31.januar kl 00:00.

Spørsmål til arrangement og regler forøvrig rettes til cupansvarlig oda.lovseth @ skyting.no!