Nordisk mesterskap flyttes

Nordisk mesterskap (2020 Nordic Shooting Championships) i Finland blir ikke gjennomført som planlagt i juni måned. Mesterskapet blir enten flyttet til senere i sommer eller avlyses for andre år på rad.

Den finske arrangøren av Nordisk mesterskap har nok en gang store utfordringer med å arrangere på grunn av koronasituasjonen. I fjor måtte mesterskapet kjapt avlyses da pandemien slo over hele verden i mars måned. Målet var å kunne samles igjen i 2021 i stedet, men nå kan det også bli vanskelig.

De nordiske forbundene har nå avgjort at mesterskapet ikke skal gjennomføres som planlagt 17–20. juni på grunn av usikkerheten med koronasituasjonen. Finland er bedt om å utrede muligheten for å holde mesterskapet senere på sommeren på samme sted i Kouvola, nordøst for Helsinki.

Alternativt blir også Nordisk mesterskap 2021 avlyst og alt flyttes enda ett år til 2022 med mål om at Finland fortsatt skal være arrangør.