Skyttere fra hele landet deltok de to første dagene av P22

87 skyttere i pistol, rifle og viltmål deltok de første dagene av P22 og det ble skutt på baner fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Allerede på lørdag, som var første dag av 22 konkurransetreningsdager  fremover, ble det resultater over verdensrekord både i kvalifisering (1189) og i finale (466,8) på Henrik Larsen som skjøt på banen på Norges Idrettshøyskole. På søøndag imponerte Junioren Martine Sve imponerte med 1181 poeng på 50 meter helmatch, som er poenget bedre enn gjeldende verdensrekord for kvinner junior. Og i klassen ELITE tikket det inn fire resultat over verdensrekord søndag. Jenny Stene med 1189 poeng og Jeanette Hegg Duestad med 1188 poeng i kvalifiseringen på helmatchen, mens Henrik Larsen skjøt 467,8 poeng og vant finalen ett tidel foran Jeanette med 467,7 poeng.

Det er mulig å hive seg med på konkurransetreningen P22 når som helst og aldri for sent. Se www.skyting.no/p22 for info. Der er også resultater oppdatert. Ta kontakt med sportssjef på mail tori @ skyting.no ved eventuelle feil i resultat.

Du kan også følge konkurransene på sosiale medier via emneknaggene #p22norway og #ech2022!