P22: Oppdatering etter dag 9

Første uke av P22 er over og de gode resultatene har fortsatt å hagle inn.

Dag 7 ble en spesielt imponerende dag på junior rifle med mange gode resultat. Martine Sve skjøt hele 631,1 poeng på 10 meter luftrifle. Magisk. Og blant juniorgutta leverte Oliver Gylta Olsen aller best med strøkne 625,5 poeng i Fredrikstad.

Verdt å merke seg Bendikte Oppedal som nok en gang er oppe på 627-tallet i seniorklassen og Anders Hjerkinn Helgetun som skyter 625,3 poeng og tar stadig nye steg. Best på ELITE på dag 7 var Katrine Lund med 629,6 poeng.

På dag 8 ble Martin Sørlie-Rogne den første over juniorverdensrekord som var best av alle på R5 10 meter liggende med 634,4 poeng – det er 1,2 poeng bedre enn det beste oppnådd internasjonalt i juniorklassen. Herlig innsats av Martin.

Dag 9 lot vi oss spesielt imponere av Therese Løvhaugs 636,4 på R5 og Henrik Larsens 633,5. To kruttsterke prestasjoner på 10 meter luftrifle.

Dag 7, 8 og 9 ble en flott P22-helg der lørdagens bilde fra Sola Pistolklubb (øverst i artikkelen) illustrerer godt det som skjer når man legger til rette for skyttere i alle aldre. Utvikling og trivsel går alltid hånd i hånd og hele 15 skyttere fra Sola er notert med resultat så langt i P22.

Det er mulig å hive seg med på konkurransetreningen P22 når som helst og aldri for sent. Se www.skyting.no/p22 for info. Der er også resultater oppdatert. Ta kontakt med sportssjef på mail tori @ skyting.no ved eventuelle feil i resultat.

Du kan også følge konkurransene på sosiale medier via emneknaggene #p22norway og #ech2022!