Informasjon om uke 15 og Norma Ungdomscup

Den femte og sjette runden av Norma Ungdomscup avsluttes i dag, søndag 28.mars. Da gjenstår det en runde, den sjuende runden, som etter planen skal arrangeres i uke 15.

Mye nedstengning og trøbbel med tilgang til skytebanene
Det er mange klubber, spesielt på Østlandet, som ikke har fått skutt runde 5 og 6 på grunn av stengte trenings- og konkurransefasiliteter. Regjeringen kom i midten av mars med strengere restriksjoner som gjorde det umulig for flere å få gjennomført disse to rundene.

Vi håper at det mykner opp, og at runde 7 i uke 15 blir gjennomført som planlagt. Det er samtidig en veldig uforutsigbar situasjon, og det vil bli gjort fortløpende vurderinger angående cuprunden i uke 15.

Har du ikke fått skutt tre runder enda? 
Vi ønsker at så mange som mulig skal få til å stå med minst tre tellende resultater, og dersom uke 15 blir avgjørende ønsker vi å høre fra de det gjelder. Vi ser på en mulighet for å gjøre ytterligere endringer og tilpasninger for siste cuprunde, dersom også uke 15 blir berørt av restriksjoner som innebærer stengte haller og treningsfasiliteter.

SÅ: er du leder av en klubb, en forelder eller en skytter, som vet at restriksjoner i uke 15 vil berøre deltakelsen og muligheten til å få skutt tre runder? Send en mail til cupansvarlig oda.lovseth @ skyting.no!

Vi prøver å være tidlig ute med å kartlegge hvor mange det gjelder, for å se på en mulig løsning dersom uke 15 også skulle rammes av restriksjonene vi nå står midt oppi.

Mer info kommer 
Enn så lenge må dere ta vare på hverandre, og huske at helsen kommer først! Så får vi bare håpe at vi kanskje får skutt og avsluttet ungdomscupen sammen i uke 15!

Mer info kommer når vi nærmer oss 12.april!