Det blir Nordisk Trap-landskamp i høst!

Endelig litt gode nyheter for Nordisk trap-skytterne!

I påvente av avklaringer og i samarbeid med Sverige og Danmark, har vi endelig kunne tatt en avgjørelse om at vi klarer å få gjennomført landskamp i år!

På grunn av restriksjoner og at skytesesongen har kommet og kommer sent i gang for flere, så er det blitt besluttet å gjennomføre landskampen i Sverige (Uddevalla) den 10 – 11. september. Riktig nok så er dette startskuddet for småviltjakta, men vi setter veldig stor pris på at vi skal få kommet igang igjen, og håper skytterne er enig med oss i det!

Derfor er også NM Nordisk trap flyttet til 6 – 8. august, fortsatt med Sannidal som arrangør! Ved at vi har flyttet NM til august, så håper vi at flere får skutt seg inn på listene og er med i kampen om uttaket til landskampen!

Vi gleder oss veldig til å komme i gang igjen.

Så får vi bare håpe at vi fortsetter i riktig retning med lave smittetall og flest mulig vaksinerte før vi kommer til høsten og flest mulig kan samles igjen!