NSFs æresmedlem Erik Stai fyller 80 år

Norges Skytterforbund har gleden av å gratulere æresmedlem Erik Stai med 80-årsjubileum i dag!

Foruten å selv være en habil skytter som kan skilte med flere NM-gull er Erik en svært viktig ildsjel for den norske skyttersporten. Erik har med stort engasjement og kompetanse ledet landslag, vært forbundsstyremedlem og visepresident i Norges Skytterforbund, og ikke minst vært sentral for flere større arrangement gjennom årene, for kun å nevne noen av hans mange bidrag.

Han var blant annet sentral under EM i Meråker i 2010 og som leder av organisasjonskomiteen for Nordisk Mesterskap i 2012 – et ansvar han tok på seg på kort varsel og løste på en utmerket måte. Erik fortsetter å bidra med sin entusiasme og erfaring, og er med på forberedelsene til neste års EM i luftvåpen som arrangeres i Vikingskipet på Hamar.

For sin mangeårige innsats mottok Erik NSFs hederstegn i sølv i 1994, NSFs hederstegn i gull i 2010 – og i 2013 ble han en av svært få æresmedlemmer i Norges Skytterforbund.

Vi gratulerer Erik nok en gang med 80-årsjubileet i dag!