OL-troppen er på plass i Tokyo

Da er vår OL-tropp i skyting på plass i Tokyo. Der er de innkvartert i to leiligheter i OL-landsbyen sammen med tusenvis av idrettsutøvere fra hele verden.

OL tjuvstarter allerede i morgen (onsdag) med kvalifisering i baseball og fotball, men åpningsseremonien er natt til fredag. Første medaljeøvelse i OL er faktisk 10 meter luftrifle for kvinner med to norske skyttere natt til lørdag klokken 01:30 norsk tid.

Vi gir dere all info om OL med tidsplan og det du trenger å vite i dagene som kommer, både på vår facebookside og på vår temaside om OL her.

Skytterlandslaget har aldri hatt resultatmål og heller ikke i dette OL. Målet er å kun være så godt trent og godt forberedt som mulig, og så gjennomføre så gode konkurranser som mulig. Det blir spennende å se hva det rekker til. Viktigst i en pandemi er uansett at utøverne holder seg friske både på reise og under selve OL. Hjemme kan vi i mellomtiden glede oss til mange sene nattetimer og tidlige morgentimer med underholdning på radio, TV og nett.