Fjerdeplass til Jeanette Hegg Duestad på helmatch i OL

Vi gratulerer Jeanette Hegg Duestad med nok en 4.plass i OL, denne gang på 50 meter helmatch!

I en herlig finale kjempet Jeanette om gullet helt fram til skudd 42 som ble en 8,6. Dermed røk hun ut av finalen på neste skudd med samme margin som hun også manglet i finalen på 10 meter luftrifle for en uke siden.

0,6 poeng fra medalje i begge de individuelle konkurransene kan kanskje føles litt bittert, men mest av alt er det to fantastiske prestasjoner av 22 år gamle Jeanette Hegg Duestad fra Nøtterø Skytterlag avdeling NSF.

Nina Christen fra Sveits ble olympisk mester foran Yulia Zykova og Yulia Karimova fra den russiske olympiske komite. Jenny Stene kvalifiserte seg ikke for finalen med sin 12.plass tidligere i dag, i en kvalifisering med svært utfordrende konkurranseforhold med mye vind.

Tusen takk jenter for magisk underholdning og fremragende resultater i OL 2021. Vi er stolte av dere!