NM Villsvin 50m 2021 avholdt på Løvenskioldbanen

NM Villsvin 50m 2021 ble arrangert av Oslo Sportsskyttere på Løvenskioldbanen i helga, og det ble både god stemning og kåring av nye norgesmestere.

I klassen Mixed Åpen tok Even Nordsveen fra Løiten Sportsskyttere førsteplass, med totalt 382 poeng, etterfulgt av Espen Krogstad fra Blaker JFF som skjøt 377 poeng. Tredjeplass gikk til Ola Stene fra Meldal SSL med 367 poeng.

I klassen 30 + 30 Åpen var det igjen Even Nordsveen fra Løiten Sportsskyttere som skjøt best, med totalt 567 poeng. Nest best ble Tor Heiestad fra Bærum JFF med 554 poeng, og tredjeplassen gikk til Espen Krogstad fra Blaker JFF med 553 poeng.

I veteranklassen 30 + 30 V55 skjøt Tor E. Mauseth fra Løiten Sportsskyttere best, med 530 poeng. Andreplassen gikk til Jan Lasse Moe fra Bærum JFF med 527 poeng, og tredjeplass til Kato Nordsveen med 507 poeng.

Foruten disse klassene deltok det også en junior og en rekrutt under NM’et. Junioren Emilie Sørlie fra Oslo Sportsskyttere tok 314 poeng i Mixed Junior-klassen og 488 poeng i 30 + 30 Junior-klassen. Rekrutten Andre Risto – også fra Oslo Sportsskyttere – skjøt 235 poeng i klassen Rekrutt 20+20L og 361 poeng i Rekrutt 30+30L-klassen.

NSF gratulerer alle nye norgesmestere og retter en stor takk til arrangøren for vel gjennomført NM!

Oppdatering 24. august: I en tidligere utgave av denne artikkelen kom resultater fra fjorårets lagskyting med både i resultatlisten og i teksten. Det var imidlertid ikke noen lagskyting i år, og både teksten og resultatlisten er nå rettet opp. Vi beklager feilen!