Nok et vellykket veteran-NM i Levanger

Som i fjor arrangerte Levanger-skytterne, dvs. Levanger Sportsskytterlag og Levanger og Frol Skytterlag i samarbeid, årets NM på 50 og 300 m for rifleskytterne i NSF. Og nok en gang sto trønderne for et flott og prikkfritt arrangement!
Tekst og foto: Svein-Erik Tosterud

Grovkaliberøvelsene på 200 m/simulert 300 m ble avviklet på Levanger og Frols Brekken skytebane, mens 50 m-øvelsene gikk på banen til Levanger SSL, Torsbustaden. Etter en vindfull innledning til mesterskapet med Trulsrudstevnet, med 60 skudd liggende med finkaliber på 100 m, meldte godværet seg i Trøndelag, og resten av stevnet gikk under flotte forhold.

Bred omtale av mesterskapet med alle resultater følger i neste utgave av Skytternytt. Det ble oppnådd en rekke meget gode resultater på stevnet. Her nevner vi at den evigunge 82-åringen Odd Kolsrud fra Nordre Land SS imponerte voldsomt med sine liggenderesultater, 617 poeng på 50 m og 393 på 200 meter. Man måtte ned til de unge i V45 for å finne noen som matchet dette!

Foto øverst: De drevne arrangørene under ledelse av Nils Håvard Dahl og Elling Skogan sørget nok en gang for et prikkfritt veteran-NM i Trøndelag.