Savnet de aktive på Løvenskioldserien

Bærums Skytterlag med Knut Trulsrud i spissen arrangerer i høst en serie tirsdagsstevner for rifleskytterne på 50-meteren på Løvenskioldbanen. Det første stevnet fant sted denne uken, med god deltagelse i veteran- og SH-klassene.
Tekst og foto: Svein-Erik Tosterud

– Men de aktive skytterne i senior- og juniorklassene glimret stort sett med sitt fravær, det synes jeg er litt rart i disse tider med lite stevnetilbud, sier Knut Trulsrud. Han håper dette retter seg på de neste tirsdagsstevnene!

Landslagsskytteren Simon Kolstad Clausen fra Kisen MSL var den eneste aktive toppskytteren som fant veien til stevnet. Han sto ikke uventet for de aller beste resultatene. 625,3 på 60 skudd liggende og 1182 poeng på helmatchen viser at han holder godt på formen!

Beste liggendeskytter i SH-klassene var Therese Løvhaug, Elverum Rifleklubb med 615,5, beste veteran liggende var Svein-Erik Tosterud med 618,2, og beste halvmatchskytter blant veteranene var Bjørn Egil Hansen, Nøtterø Skl. Avd NSF med 562 p.

Alle resultatene fra stevnet ligger her: Resultater

Foto øverst: Simon Kolstad Clausen viste god høstform på Løvenskioldbanen, men var eneste aktive toppskytter som stilte opp.