Gode resultater i Bærum Masters

Årets siste stevne for 50m rifleskytterne på Løvenskioldbanen ble avviklet i helgen. Bærum Masters Games ble kombinert med en runde i Veterancupen og Østlandsmesterskap. Under litt varierende vindforhold og temperatur litt under det komfortable, ble det oppnådd mange gode resultater. Aller best var Simon Kolstad Claussen med 624,3 poeng på liggende og meget sterke 1181 på helmatchen.
Tekst og foto: Svein-Erik Tosterud

Foto øverst: Simon Kolstad Clausen skjøt best både på helmatch og 60 skudd liggende. Her sammen med arrangøren av Bærum Masters Game, Knut Trulsrud.

Ellers var det flere av de unge skytterne som presterte på høyt nivå. Junioren Isak Gurrik fra Nøtterø prikket inn 621,6 på liggende, mens Pernille Nor-Woll fra Kisen slo til med 289 poeng på ¼ match i klasse U16, det er banerekord på Løvenskioldbanen. Hun vant også 40 skudd liggende med 387 poeng. Junioren Julie Paulsen Johannessen fra Fredrikstad viste solid form med sterke 1161 på helmatchen.

Ellers kan det nevnes at V45-skytteren Nils Petter Håkedal, Nøtterø, skjøt den suverent beste halvmatchen med 577 poeng. I knematch var Harald Stenvaag like suveren med sine 580 poeng.

Nils Petter Håkedal skjøt dagens beste halvmatch med 577 poeng.

Initiativtager til og arrangør av Bærum Masters er Knut Trulsrud. Han var godt fornøyd med arrangementet og de mange gode resultatene, men sa at han kunne ønsket seg noe større deltagelse enn de rundt 30 som stilte opp.