Resultater landsstevnet for rekrutter 2021

Etter en flott dag i går, med aktivitet i mange klubber over hele landet, kom det sent i går kveld en foreløpig resultatliste fra arrangøren av Landsstevnet for rekrutter. Det har blitt gjort en kjempeinnsats i klubbene, med skyting, matservering og sosialt! Det er gledelig å se alle de flotte bildene vi har fått tilsendt også.

Resultatlistene under er som nevnt foreløpige, og det kan komme endringer underveis ettersom dette er lister som ble laget i går kveld. Det kan være skrivefeil fra arrangør og fra klubbene, så vær obs på at små endringer kan komme i løpet av dagen i dag.

Vi vil uttrykke stor takknemlighet og utbringe en takk til Elverum rifleklubb som har tatt på seg arrangementet, og gjort det mulig å stå igjen med et felles arrangement selvom klubbene konkurrerte på sine hjemmebaner. Det krever en god del, men med solid innsats har arrangementet blitt gjennomført på en så god måte som mulig.

Resultatlistene rifle finner dere ved å trykke her: Rifleresultater

Resultater pistol finner dere ved å trykke her: Pistolresultater

Resultatlistene er sist oppdatert 08.11.21 kl 09:02

NB: innvendinger til resultatlistene sendes direkte til arrangør, Elverum rifleklubb, ved Bjørn Myrset skytterbjorn @ gmail.com.

Til sist vil vi takke og gratulere alle klubbene som har deltatt, for å ha arrangert landsstevnet på hjemmebane, og gjort det mulig for skytterne å delta på et slikt stevne også i år! Ta vare på hverandre, så ser vi frem til at vi kommer tilbake til normal gjennomføring neste gang!

Øvrige spørsmål? Kontakt oda.lovseth @ skyting.no.