Flere medaljer til norske pistolskyttere under LF-Open

LF-Open i Danmark er over for denne gang, og det var en fin gjeng pistolskyttere som reiste hjem med kofferten full av medaljer og gode resultater.

Landslagstrener, Uwe Knapp, forteller at det har vært en vellykket og lærerik tur for troppen.

– Konkurransene i Eskilstrup i Danmark har vært svært velorganiserte, og alle utøverne har fått med seg tre konkurranser og verdifull finaletrening, sier Knapp.

Og de norske pistolskytterne hevdet seg blant de beste på stevnet.

Ann Helen Aune tok hele tre strake sølvmedaljer i kvinneklassen, Morten Bergheim tok en sølvmedalje i herreklassen og Erik Eknes tok både bronse og sølvmedalje i klassen herrer junior.

I klassen kvinner junior stilte våre norske pistolskyttere imidlertid særlig sterkt, der både Ane Bjørkås Torgersen og Tiril Fredrikke Schüller tok gullmedalje i løpet av de tre konkurransene som ble arrangert under stevnet – og Ane satt blant annet også personlig rekord med 561 poeng!

I den første konkurransen tok Tiril bronsemedalje, og Ane Bjørkås Torgersen og Emmeline Ekrem Bryhn tok henholdsvis 5. og 8. plass, før det ble dobbelt norsk til Norge i den andre konkurransen der Ane sikret gull, og Tiril tok sølv. I den tredje og avsluttende konkurransen var det Tiril som skjøt seg til gullmedalje.

– Våre unge pistolskyttere har fått med seg mye verdifull erfaring og læring i Danmark, avslutter Uwe Knapp.