God jul og tusen takk for god innsats i 2021!

Pandemien har selvsagt preget skytteråret 2021, men vi har klart å opprettholde mer aktivitet enn de fleste andre forbund både når det gjelder topp og bredde.

Vår idrett har fått vist seg frem på riksdekkende medier under NM-veka i Sarpsborg, under OL og PL og nå sist ikke minst under NM Luft fra Ørlandet. Dette har gitt positiv oppmerksomhet for skytesporten, og det er vi stolte av.

2022 blir et begivenhetsrikt år. Vi skal arrangere EM i luftvåpen på Hamar i mars. Så langt er rundt 140 frivillige engasjert til å være med å arrangere mesterskapet. Men pandemien vil også prege 2022. Vi arbeider derfor tett med andre norske arrangører av internasjonale mesterskap og med lokale myndigheter på Hamar.

Vi vil gjerne rette en stor takk for den flotte innsatsen du gjør for NSF, våre 34.000 medlemmer og sportsskytingen i Norge. Vi vil også takke for alle timene som er lagt ned til å lese seg opp og tilpasse aktiviteten til smittesituasjonen. Vi vet det ikke er enkelt, men tusen takk til alle som er med å bidra i denne dugnaden.

NSF ønsker deg og dine en riktig god jul og en godt nytt sportsskytter-år 2022!