Norges Skytterforbund savner “skotester”

I forbindelse med ulike større mesterskap pleier NSF å sende rundt en utstyrskoffert med dommerverktøy til arrangører. I denne kofferten har det i noen år manglet en “skotester” som brukes for å undersøke tøyeligheten i utøveres sko. Har du eller noen i din klubb denne på lager, så ta gjerne kontakt med oss!

“Skotesteren” eller “Shoe Sole Flexibility Testing Device” som den heter på engelsk brukes til å undersøke tøyeligheten av pistol- og rifleskytteres sko for å se om de er i henhold til gjeldende ISSF-regler.

For noen år siden inneholdt NSFs utstyrskoffert to slike “skotestere”, men det ene settet har forsvunnet. Nå som EM i Vikingskipet på Hamar nærmer seg er NSF og arrangørene for EM svært interessert i å finne denne savnede “skotesteren”!

Vet du om din klubb eller en klubb du kjenner kanskje har denne skotesteren på lager, så hadde vi satt stor pris om du tar kontakt med Tom Lauritzen på e-post: toml @ uritzen.no eller telefon: 98 26 16 90.