NTG leier seg inn på planlagt ny skytehall i Kongsvinger

Kongsvinger sportsskyttere (KSS) har lenge jobbet for å realisere en ny skytehall i byen sin. Planene er nå nærmere gjennomføring enn noen gang, og i forrige uke ble det kjent at også NTG Kongsvinger blir en viktig leietaker på det planlagte nye anlegget.

– For oss betyr en ny skytehall at vi kan tilby stabile og utmerkede treningsforhold for skytterne våre hele året. Skal vi kunne fortsette å utdanne utøvere som utvikler seg til topp nasjonalt og internasjonalt nivå, vil tilgang til gode skytefasiliteter være helt nødvendig, sa daglig leder ved NTG Kongsvinger til avisa Glåmdalen i forrige uke.

KSS ønsker å lage en skytterhall for alle og som skal kunne engasjere folk i nærområdet, blant annet ved å benytte seg av den rike historien til Kongsvinger-området. Skytehallen skal etter planen stå klar i 2023, og NTG Kongsvinger har nå skrevet intensjonsavtale med KSS som sikrer skolens elever tilgang til hallen de neste 20 årene.