Si hei til Saltdal Pistolklubb

Nå som Norge på ny er gjenåpnet reiser vår klubbutvikler Wenche Horten land og strand rundt for å besøke klubber og har nylig besøkt Saltdal Pistolklubb, som har ligget brakk i noen år men som nå er blåst liv i igjen.
Tekst og foto: Wenche Horten

Foto øverst: Fra venstre, Ann Kristin Larsen, Øyvind Pedersen, Frank Robert Øines og Lars Erik Nyheim.

Endelig kunne jeg få reise ut igjen for å få besøke Saltdal Pistolklubb som jeg skulle vært hos i desember.

Jeg reiser fra et bløtt og glatt Kongsvinger til et helt herlig vintervær i nord. Nærmere bestemt i Rognan sør for Bodø. Her ligger Saltdal PK. En klubb som lå brakk i en del år, men som nå er blåst liv i igjen. Det er ikke så mange medlemmer, men det skal det jobbes aktivt med.

Rekruttering står på planen til klubben. Et veldig bra og samstemt styret har de og er en munter og glad gjeng. Her må det være godt å være medlem. 

De disponerer et rom i idrettshallen i Rognan som deles med et DFS-skytterlag i dag. De har også en utebane, men dit reiser man ikke akkurat i disse tider da snøen ligger. 

Klubben har per i dag ingen dommere eller trenere, men det ønsker de å gjøre noe med, så det står alt på planen. 

Det skal bli spennende å følge klubben fremover!

Ønsker din klubb å få besøk av klubbutvikleren?

Ta kontakt med Wenche Horten på whorten @ gmail.com. Under et klubbesøk vil dere få mange nyttige tips og verktøy for klubbdrift, og hjelp til planlegging av de tiltakene klubben ønsker å gjennomføre.