4 norske skyttere i årets første lerdue-WC

10.- 17. mars er det klart for årets første WC-runde for lerdueskytterne. Konkurransen avholdes på Kypros, rett utenfor hovedstaden Nicosia. Norge stiller med 4 skyttere; Rachelle Wolff og Ruben Grønbeck Lillerud i OL-trap og Erik Watndal og Jørgen Engen i skeet. Denne WC-runden er vår nye lerduetrener Vebjørn Bergs første tur med landslaget til et internasjonalt mesterskap.

OL-trapskytterne er først på banen, konkurransen for både menn og kvinner starter torsdag 10.3 med 50 duer, forsetter fredag 11. med nye 50 duer og avslutter lørdag 12. med 25 duer og finale. Søndag 13.3 skyter så Rachelle og Ruben mix-lag, som avsluttes med finale samme dag.

Søndag 13.3 innleder også skeetskytterene sin WC-sesong. De skyter etter samme plan som OL-trap, med 50 duer de to første dagene og 25 duer + finale tirsdag 15.3. Dette programmet (50+50+25 duer) vil være det som skal brukes i alle konkurranser i 2022, både i OL-trap og skeet.

Program, resultater, sendeplan for live-dekningen av finalene og annen informasjon om WC-runden finner dere her: https://www.issf-sports.org/competitions/venue/schedule.ashx?cshipid=3023. Konkurransene starter nesten alle dager kl. 08.30 lokal tid, dette tilsvarer 07.30 norsk tid.